Пияни наемници от частната военна компания "Медвед" предизвикаха бой в заведение в град Черноморское в Крим в петък, 23 февруари, предаде Телеграм каналът ВЧК-ОГПУ.

Членовете на групировката, която се свързва с ръководството на анексирания от Руската федерация полуостров Крим, празнували в заведението "Крепост".

Те прекалили с тостовете и водката и се напили. Окрилени, „мъжагите“ решили да впечатлят нежната половина в заведението, но логично били отрязани. Това не ги отблъснало и вниманието им към жените преминало в тормоз. В резултат на любовните им набези те получили як пердах.

Унизените бойци се прибрали в базата на ЧВК и се върнали с подкрепление. Придружени от въоръжени колеги, те били готови за мъст и изчеткване на мъжкото его. Със стрелба посетителите на кафенето били принудени да легнат на пода, след което били пребити без значение на пола.

След скандала бяха публикувани снимки на брутално пребитите участници в боя.

„Бяха малко превъзбудени, нещо не им хареса, някой им каза нещо, решиха, естествено, да извикат подкрепление - ЧВК „Мечките“. Бяха с маски на лицата. Ако погледнете всички камери, подобни инциденти се слуват за първи път, но просто никой не е искал да го изкара в публичното пространство.

Те сами създадоха този хаос. Персоналът на заведението не се опита да спре сбиването, тъй като всички били с автомати“, сподели Анастасия, която е станала свидетел на баталните сцени.

В резултат на инцидента гаджето на Анастасия е в тежко състояние.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук