Самочувствието на Алисия е известно в светските среди и всички нейни колежки са изпитали на гърба си злобния й характер и подливането на вода. 

Ихтиманската певица, станала популярна чрез креватните си изпълнения с Валери Божинов и Ники Михайлов, съвсем се е взела насериозно и забрави за миналото си. 

Алисия призна, че се е случвало да изпада в комични ситуации по време на участия заради забравена песен от репертоара си. Попфолк звездата дори не знае точно колко парчета е записала за 20-те си години на сцена.

С голямо затруднение се сеща за някои от ранните си парчета. Изпълнителката на Ара Мюзик разказва, че често отказва на фенове да изпълни пожелана от тях песен, защото смята, че не е нейна. Или по-скоро се срамува и иска да забрави, че е нейна. 

„Изпадам в безумни ситуации на мои участия. За 20 години не знам колко точно песни имам. Често ми се случва да дойде някой фен по време на участие и да ме помоли да му изпея конкретна песен, аз му казвам, че такава песен нямам. След малко той се връща при мен и ми показва дори клипа на песента“ – споделя  певицата във влога на Алпер Чочев.

Алисия си припомня началото на своята кариера и разкрива, че в клиповете й най-често героини са нейните братовчедки. Вероятно, защото не е имала пари да плаща за истински актьори. 

Тя приема предизвикателството да направи кючек: „Това е много сериозно предизвикателство. Може би един джангър ще ми дойде добре. Не се ангажирам с време, но ще го направя. Даже ми хрумна и кого да поканя“ – обещава звездата.