Поли Генова – една от най-успешните и обичани родни изпълнителки, ще представи новата си песен Na Na днес. Официалната премиера на парчето беше днес в един и същи момент по всички големи родни радиостанции.

С Na Na певицата изпраща изключително успешна както в професионален, така и в личен план година. Само преди 2 дни тя даде живот на своето второ дете – момиченце.

"Благословена съм в рамките на 3 дни да имам не едно, а цели две щастливи събития в живота си. С този проект изпращам една изключително успешна година, която ме зареди с толкова положителни емоции, които ще насоча към следващите си проекти", споделя Поли Генова. 

Поради напредналата й бременност по време на снимките, видеоклипът към Na Na е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания.

Въпреки невъзможността да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

2021 г. беше изключително плодотворна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне.

След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В уникалния шоу-спектакъл на Поли специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с когото певицата има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото представи първия си дует на сцената на Античния театър.

През 2021 г. Поли стана и изпълнителка на годината, след като пусна хита Last Night, превърнал се в най-слушана песен в родния ефир, и сингъла No more.