Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е признат от сексолозите.

Това е умението да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до полуда, поясняват те.

В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, съобщенията (в която и да било социална медия или стандартните СМС-и) също се превърнаха във важна част от живота на всяка двойка.

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

„Сексингът не е само флирт. Това е начин за създаване на горещо сексуално напрежение в половинката“, казва сексологът и психологът Кейт Мойл и допълва: „Това е начин да се опознаете по-добре, да задълбочите отношенията си и да ги направите още по-интимни и благоговейни“.

Секстингът също е чудесен начин да увеличите желанието и очакването на половинката за среща. Освен това е и идеален и естествен афродизиак. 

Мръснишките съобщения са идеална прелюдия към същинския полов акт, но освен това стимулират въображението и подобряват цялостното качество на секса. 

Жените ще се побъркат от възбуда и ще мислят само за секс, ако ядат тези 2 храни

В допълнение те позволява да повишите качествотото на ежедневната комуникация с половинката, а и създават усещане за радостно вълнение в отсрещната страна дори когато сте разделени.

Затова от jenata.blitz.bg решиха да направят списък от 11 секс съобщения, които спокойно може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуда.

Но кои са те, както и повече за това какво е sexting (сексинг) ще научите на jenata.blitz.bg