Мишел Рени от американския щат Мичиган говори за работата си като сурогатен сексуален партньор, в която, наред с други неща, тя учи хората да правят секс. 

45-годишната американка призна, че започнала да мисли за собствената си сексуалност след развода си със съпруга й. Тя започва да чете много материали за секса и женския оргазъм, а също така гледа филма „Сурогат“, който разказва как човек с увреждания на средна възраст решава да се отърве от девствеността си с помощта на секс сурогат. 

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

Рени скоро разбрала, че може да печели пари от хобито си. Първоначално тя започна да прегръща хората за пари, но бързо установила, че това не е много интересно за нея, и се премести в по-малко консервативния щат Калифорния.

"Ако сте девственица или жена, която не изпитва оргазми, както и ако сте мъж, на който не му става, то не се притеснявайте - елате при мен. Аз ще ви науча на всички тънкости в секса", зове Рени.

Но в какво точно се изразява работата й като секс учителка и на какво точно учи клиентите си ще научите на jenata.blitz.bg