Мнозина от нас не обичат да тренират – други пък са страстни спортуващи. Но общото между тях е… сексът. Да, точно така!

Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване в ежедневието ни, то интимните ласки са обичани от всички ни.

Именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще зарадват и спортистите и мързеливците със страхотна секс новина! Оказа се, че има как да съчетаем интимните ласки с упражненията!

Трябва да знаете, че интимната близост едва ли ще замени тренировката, но е напълно способна да засили ефекта от спорта.

Изглежда, че сексът е много енергоемко занимание, но по някаква причина дори хората с много активен интимен живот могат да останат пълни. Те (а и не само) се питат: „Ако интимността не може да замени диетата и тренировката, то може ли с помощта на секса поне да тренираме мускулите?“.

Сексолозите и треньорите са категорични в отговора, а той е – „Да!“. Но по думите им трябва да знаете някоя и друга хитринка.

Важно е да изберете правилната секс поза: в повечето случаи само мъжът се напряга физически по време на секс, което означава, че трябва леко да промените обичайните сценарии.

Именно заради това от jenata.blitz.bg предлагат да обърнете специално внимание на тези пет секс пози, с които здравата ще се изпотите в леглото.

А кои са те ще научите на jenata.blitz.bg