Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност. Много от тях бързат да направят успешна кариера и да се реализират. Вярно е, че в отношенията с мъжете прекалената инициатива може само да навреди.

Психологът-сексолог д-р Анастасия Панова разказа как да се държи една дама, за да заинтересува представителя на силния пол.

„Според специалиста не можете да „дърпате одеялото към себе си“ - по този начин лесно можете да отблъснете мъжа. Той все още е доминиращ в по природа. 

София сподели правилото за успешна първа среща

Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е възможна за мъжа. По-добре да се направи без натиск“, уточнява сексоложката.

„Идеален пример е да речем едно пътуване. Ще заминете някъде, но къде, кога, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се чувства важен, а и ще има усещането, че е направим нещо важно за вас“, даде пример Панова.

„Ако за първи път излизате с даден мъж, но искате да има и следващи срещи, то е важно да следвате конкретни три правила“, казва сексоложката.

Тя обясни подробно как да се съблазни един мъж. Но повече по темата ще научите на jenata.blitz.bg