Какво знаем за бременността? Гадене, болки в гърба, необичайни хранителни избори, всички тези факти са известни дори на мъжете и децата. Но знаете ли, например, че неродените бебета могат да плачат? Или, че широко разпространеното вярване, че новородените нямат колене, е просто мит? Готови ли сте да се изправите пред факта, че върху лицето и тялото ви могат да се появят пигментни петна?

Ние от jenata.blitz.bg обобщиха най-забележителните факти за бременността и новородените, за които нито вашите приятели, нито лекарите ви ще ви признаят.

ОСЕМ бабешки деветини за бременността, които се оказаха верни (СНИМКИ)

Носенето на бебе в утробата за цяла година не е мит. Обикновено бременността, от момента на зачеването до момента на раждане, продължава 266 дни или 38 седмици. В действителност обаче този брой може да бъде по-голям или по-малък. Например, Белуха Хънтър е била бременна в продължение на цели 375 дни. Нейният плод расте по-бавно от обикновено, затова бременността й отне повече от година, но в крайна сметка се ражда здраво момиче.

Историята на бременната Джули е толкова невероятна, че чак разтърси целия свят (СНИМКИ)

Кои са останалите 8 странни, но много верни факти за бременността, които и лекарите няма да ви признаят, както и снимки към тях, може да видите на jenata.blitz.bg