Мъж се разведе със съпругата си и изостави семейството и децата заради по-интересен живот и атрактивна любовница, но когато остана сам и реши да потърси отново бившата си, остана неприятно изненадан.

Любопитната им история от известно време се радва на голяма популярност в социалната мрежа. 

Алекс се влюбил в Анна от пръв поглед в университета. И още тогава той разбрал, че ще направи всичко, за да я направи своя законна съпруга.

23 г. се омъжи за 68 г. си приятел напук на всички! Ето как живеят сега СНИМКИ

Връзката им се развивала много бързо и скоро двамата заживели под един покрив. А когато Алекс научил, че скоро ще става баща, й направил най-романтичното предложение за брак.

Двамата се оженили и много скоро се родил първородният им син. Няколко години след него на бял свят се появила и дъщеря им. 

Анна си стояла в къщи и се занимавала с децата и домакинството. А Алекс се грижел на семейството да не му липсва нищо. Първоначално това го устройвало, но постепенно взел да се заглежда по красивите си колежки и накрая не издържал на изкушението и си хванал любовница. 

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

Заслепен от живота, който тя му предлагала, той решил да се разведе с жена си. Много скоро обаче останал сам и една нощ решил да изпрати съобщение на бившата си. "Липсваш ми", написал той и зачакал отговора. 

Той не закъснял, но бил повече от неочакван за него. Какво получил Алекс в замяна на своето "Липсваш ми", четете в jenata.blitz.bg.