Понякога нечии думи, казани дори с добри намерения, могат да съсипят живота ни. Никол, героинята на тази история, вече е напълно наясно с това, защото е изпитала силата на тежките думи на свой гръб. И то в деня на собствената си сватба. 

В популярния американски форум Reddit младата жена разказва как цели две години е била щастлива с приятеля си Майкъл. Всичко помежду им било повече от прекрасно. Младежът обаче изобщо не бързал да й предложил брак.

Докато един ден тестът за бременност, който си направила, не показал две чертички. 

Влюбен мъж видя годеницата си без грим и от шок се озова в болницата с инфаркт СНИМКИ

Никол дълго не се решавала да сподели новината с Майкъл. Накрая, на една от романтичните им вечери, тя изплюла камъчето. Приятелят й, като един истински мъж, още на следващия ден й предложил да се омъжи за него.

Подготовката за сватбата започнала веднага. И всичко било наред, докато не дошъл големият ден.

Майкъл минал през дома на Никол, за да вземе нещо и в коридора се засякъл с баща й. Самата булка пък била в тоалетната и успяла да чуе всичко, което си говорят двамата най-важни мъже в живота й. А след края на разговора им събрала всичко най-необходимо в една чанта и избягала през прозореца.  

Защо разговорът между двамата мъже я накарал да избяга от собствената си сватба и да не иска повече никога да вижда годеника си, четете в jenata.blitz.bg.