Всеки от нас иска да има чисти и добре миришещи дрехи. Уви, понякога пералнята не върши добре „задълженията“ си, а самите ние често пъти се цапаме с какво ли не.

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас невероятната тайна за това, какво ще се случи с дрехите ви, ако в пералнята сложите таблетка аспирин.

Редом с това от jenata.blitz.bg ви издадоха малки тайни, благодарение на които ще кажете „сбогом“ на упоритите петна по любимите си дрехи.

С течение на времето много бели дрехи обаче изгубват цвета си.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднаха на един невероятен американски способ, благодарение на който ще може да направите бялото пране снежнобяло.

Този метод е широко разпространен в САЩ. Никой не знае къде, кога и от кого е измислен този трик, но едно е сигурно – той наистина работи.

„За да съм сигурна в това, че работи първо направих един експеримент. Взех бялата риза на съпруга ми, която висеше от години в гардероба и бе загубила цвета си. яката й направо бе станала жълта“, с тези думи читателка на jenata.blitz.bg започна свое писмо, което изпрати на фейсбук страницата им, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Какъв обаче е той, както и много снимки, ще видите на jenata.blitz.bg