Искате ли да знаете как да съблазни милиардера и да бъдете приет във "висшето общество"? 32-годишната Ана Бей учи жените как да излизат с елитни мъже и твърди, че те предпочитат обикновени партньорки, съдейки по опита си.Красавицата с швейцарски произход, която живее в Лондон, твърди, че богатите и заможни мъже биха се спрели на по-малко привлекателно момиче по няколко причини.

На първо място, те вероятно са уморени да се забавляват с модели и красавици и търсят някой, който "не е разглезен и повърхностен".Повечето богати мъже оценяват семейния произход на жената, както и образованието й и не търсят "филмова звезда", убедена е Ана.

"Някои хора се интересуват от интелигентност, нежност, грижа, чар, надеждност и мъдрост", обяснява Ана в своя блог.Някои мъже са "несигурни" и се притесняват, че момичетата могат да ги мамят, затова избират "по-малко привлекателни партньори, за да бъдат спокойни", твърди още тя.

Ана, чиито собствени теории са помогнали да си намери гадже - банкер, казва, че ревнивите мъже искат жена, която не е твърде взискателна.

"Тези мъже контролират своята ревност и партньора си, като избират по-малко привлекателна жена, за която знаят, че няма да привлече вниманието на другите мъже", казва тя.

От друга страна, по-малко привлекателното момиче им помага да блеснат във връзката.
"Егоцентричните мъже не искат да се конкурират с приятелката си. Тези, обожават вниманието, се опитват да запазят всички погледи, вперени в тях", добавя тя.Анна напуска родната си Швеция и се мести в Италия, където си намира богат любовник и усвоява неговия стил на живот. 

Самотна майка печели добри пари от екскорт услуги без секс благодарение на...

Тя успява да запази лукса и до днес, благодарение на мъжете, с които се среща и отказва да задоволи някой, който няма "дебел портфейл".

"За да обичам някого, той трябва да ми осигури охолен начин на живот, това за мен е приоритет", твърди Ана. 

Тя разкрива, че има и външни корекции - свалила е 15 кг, оперирала е носа си и си е инжектирала ботокс в бузите и брадичката.

Превод БЛИЦ