Сексът заема неизменна част от живота на всеки човек. Дали това правило важи повече или по-малко за семейните двойки никой не може да каже. Има съпрузи, които много рядко се отдават на интимни ласки, но има и такива, които използват всеки удобен момент, за да се позабавляват в леглото.

Читателка на jenata.blitz.bg обаче успя да изненада всички с интимното признание, което направи. 

„На 44 години съм, но за мен и мъжа ми сексът винаги е бил изключително важен и много, много приятен. До ден днешен не спираме да експериментираме и да търсим нови усещания“, споделя Ани, което изпрати писмото си до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Ани сподели, че наскоро приятелка й казала за нова секс играчка – вибриращи яйца (вибро яйца). „И за миг не се поколебах и го купих. Интересното на това яйчице е, че е от две части. Едната се слага в бельото, а другата се дава на половинката. След това той може да ви доведе до оргазъм дори без да докосва!“, казва 44-годишната жена.

Ива: Взех си вибратор, а реакцията на съпруга ми и приятелката ми ме шокира! 18+

Тя каза, че с мъжа й използвали вибратора в един известен столичен ресторант и това било най-силното и вълнуващо секс изживяване и за двамата. Най-интересното било, че никой от околните не разбрал какво върши палавата двойка.

Ако обаче искате да научите как Ани и мъжа й използвали вибратора на публично място и никой не разбрал за това, както и какво последвало след това, то посетете jenata.blitz.bg