Със сигурност всяка жена тайно си мечтае да срещне истински принц. Младата Наталия също приспадаше към тези дами. Но дори не подозираше, че сама ще стане съпруга на арабския шейх.

Ужасна съдба може да сполети жените, които изневерят на мюсюлмани СНИМКИ

Съдбовна среща
Наташа работела като сервитьорка в Минск. Момичето имало късмета да започне работа в елитен хотел, където получавала добри пари. Почетните чуждестранни гости често отсядали в престижния хотел. Веднъж там пристигнал и арабският шейх Сайд.

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Саид се оказал богат човек, който имал огромно богатство. Активно се занимавал със спорт и посвещавал цялото си свободно време на него. 

Но какво доведе големия милиардер в Минск?


Мъжът отишъл в Минск за първи път. Той бил там, за да участва в турнир по стрелба. Саид се занимавал с този спорт от няколко години и просто не можел да пропусне мащабните състезания, посветени на тази му страст.

Наталия и Саид се срещнали в ресторанта, където момичето работело. Мъжът веднага забелязал чаровната сервитьорка и не отклонил поглед от нея цяла вечер.

Най-накрая той се осмелил да покани красавицата на първа среща. Наталия не възразила, а веднага щом се видели, тя се съгласила и на втора среща с шейха.

Повече за необикновената любовна история на арабски шейх и живота на красивата сервитьорка, която тотално се променил, както и още снимки ще видите на jenata.blitz.bg