Бърза рецепта за хрупкава, сочна и сладка баклава
Приготвя се безкрайно лесно, без почти никакви усилия
Коледните празници вече са тук, а не само децата, но и много възрастни обожават баклавата, която винаги е част от трапезата.
Това е тайната на крехките и сочни свински пържоли, топят се в устата
Тайната на всяка баклава е да бъде хрупкава, сладка и много, много сладка. Точно приготвянето на такава ще ви покажем и днес ще развенчаем мита, че е трудно.
Гарантираме ви, че всички ще се влюбят в баклавата ви, ако я приготвите така. Буквално няма да има наяждане с нея.
Вижте ВИДЕО как лесно и бързо да приготвите хрупкава, сочна и сладка баклава на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
0 Коментара: