Оказва се, че склонността към промяна и изневяра зависят не само от характера ни, но и от знака на зодиака, под който сме родени. Поне, астролозите са сигурни в това. Освен това някои зодии са по-верни, а пък други са по-склонни да се променят. Трябва да припомним, че преди време от jenata.blitz.bg ви показаха как кръшкат мъжете според зодията. Разбира се и жените го правят, а от jenata.blitz.bg разкриха как.

Освен това от jenata.blitz.bg ви казаха какво е общото между изневярата и работното място.

Причините за промяна в поведението и дори изневярата могат да бъдат различни - от екстериора до кариерата. Животът е измислил кои зодиакални знаци са най-склонни към предателство и защо.

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

„За да се постигне кариерно развитие или увеличение на заплатите, не е необходимо да се работи усилено. Например лъвовете са готови да извършат истински професионални подвизи без много усилия”, споделя Сергей Безбородни, който е ръководител на Училището за научна астрология. 

Той разкри кои представители на зодиакалните знаци са по-верни и които са по-склонни към изневяра. Кои се променя само заради любовта и кои се движи от студено изчисление.

Но ако искате да научите кои са тези знаци, то посетете jenata.blitz.bg