Раждането на бебе е най-голямата радост, която може да споходи всяка жена. Радостта за бъдещите татковци също е неземно голяма. Всяка бъдеща майка по различен начин се подготвя психически и физически за самото раждане. Истината е, че колкото и книги и материали да са прочели бъдещите родители, колкото и видеа да са изгледали, на колкото и консултации и обучения да са ходили, същинското раждане ги изненадва напълно.

Люси за малко не уби 11-дневния си син с „целувката на смъртта”, която всяка майка дава на детето си! (СНИМКИ)

Доказателство за това е и историята на 23-годишната Габи. Тя й 31-годишният й съпруга Тери Марлоу живеят в английския град Лонгфийлд. Нежната половинка в семейството е инструктор по йога, а мъжът й автопатрул в града.

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Когато научили, че ще стават родители двамата били изключително щастливи. За съжаление щастието им помръкнало в деня, в който Габи била приета в местната болница, за да ражда.

20-годишната дъщеря на Алисън й каза, че е бременна, а само седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)

Случилото се бе кошмарно. За малко щях да умра. По-страшното е, че и бебчето ми бе между живота и смъртта. Реших да го споделя случилото се, за да предупредя бъдещите майки. Трябва да внимават, но и не трябва да забравят, че никога не трябва да спират да вярват в чудеса”, казва Габи.

Какво толкова страшно нещо се е случило с родилката и бебето й, както и снимки, ще научите на jenata.blitz.bg