Хрупкавото и сочно кисело зеле в буркан - свършва за минути
Най-хубавото е, че само след 3 дни витаминозната ви бомба ще бъде готова за консумация
Хрупкавото и сочно кисело зеле в буркан - това е моят стратегически запас от витамини през студения сезон.
Имам една рецепта, която е на повече от 30 години и никога не ме е разочаровала. Приготвено по този начин, зелето винаги става хрупкаво и сочно. И изключително вкусно!
Всеки мъж ще се влюби в тази салатка за зимата
То ще се превърне във вашия спасител, когато трябва да сложите някаква салатка на масата. Или пък да измислите някаква гарнитура към месото.
Рецептата е страхотна! Единственият й недостатък е, че зелето не се задържа дълго в буркана!
Как да си приготвите тази витаминозна бомба за зимата, вижте в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
1 Коментара: