Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на обществото не само заради дейността, която вършат, но и заради начина си на обличане. Въпреки че британската принцеса на Уелс – Кейт Мидълтън често попада в модните класации, една дама от Испания не ѝ отстъпва в стила и заслужава мястото сред най-добре облечените кралици.

Става дума за кралица Летисия, която често се превръща в модно вдъхновение, залагайки на много по-обикновени дрехи, отколкото повечето от нас са свикнали да виждат в гардеробите на кралски особи. 

Испанската кралица Летисия безсрамно се разголи СНИМКИ 18+

Тя също така печели точки и с факта, че почти винаги залага на местни дизайнери, подкрепяйки испанското развитие и промотирайки сънародниците си пред света.

За поредното си кралско задължение, кралица Летисия ни даде идея за празничен тоалет, който не включва рокля или пола. Подходящ е за всяка от нас, която търси едновременно удобство и елегантност, като в същото време облеклото може да се носи както на официални партита, така и в офиса или в друга ежедневна среда. С две думи – перфектната комбинация.

Но не само това. Кралица Летисия изглеждаше повече от секси с горещия си червен тоалет. Но какво точно облече тя и защо е толкова красива, че дори задмина Кейт, ще научите на jenata.blitz.bg