Можете да прочетете всяка книга за отглеждане на деца или пък да интервюирате всички родители, които познавате, но никога не можете да бъдете напълно подготвени за всички промени в живота ви, които идват с първото бебе. Това понякога води до доста напрегнати ситуации между младите родители.

Ако до преди раждането на детето всичко е било супер и двама сте били много щастливи,влюбени и отдадени един на друг, то след появата на малкото човече всичко може да се промени, защото то става центъра на всяко семейство. 

Майка на тризнаци направи шокираща изповед, която просълзи всички (СНИМКИ)

За съжаление понякога отношенията между мъжа и жената могат сериозно да се прецакат. 

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкриха как младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат. Но сега ще поговорим за друга майка - Каролайн Олинг Андерсен. 

Каролайн, мъжът й и малката им дъщеричка

Супер гневна на постъпките на мъжа й, който е начален учител по математика, Каролайн решава в четири часа след полунощ да му напише писмо/поема, в което да излее всичките си чувства.

След това тя сподели написаното от нея в социалните мрежи, а хиляди жени и мъже останаха раздвоени от признанието й. някои я подкрепяха напълно, а други я разпънаха на кръст, заради думите й.

Но какво точно написа Каролайн до мъжа й, който в 4 след полунощ е спал до нея и малката й дъщеричка, ще научите на jenata.blitz.bg