Британец разказа за трудната си битка със сексуалната зависимост, която е разрушила семейството му. На историята му гласност даде Daily Mail.

Мъжът дори не подозирал колко ненормално е поведението му и какви последствия може да има, докато жена му не го завела на психотерапевт.

Пред специалиста тя се оплакала, че не е в състояние да се справи с желанията на съпруга си.

По думите й, той искал да прави секс по пет пъти на ден, но и това не му стигало, защото след акта отивал да гледа порно. Това пък започнало да я кара да се съмнява в себе си и способностите си. 

"Когато се обърна назад, вероятно съм бил пристрастен към секса от 20-годишен. Сега съм на 41. Сексът започна нормално за мен. Загубих девствеността си на 15 с моята любима от детството.

4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете

Бяхме заедно още три години, а сексуалната ни връзка беше най-нормалната, която съм имал. Бяхме само двама влюбени похотливи тийнейджъри, които правят секс толкова често, колкото могат.

Разделихме се, когато завършихме училище и реших, че е време да правя секс с много различни жени в университета.

От този момент, където и да отидех, бях съсредоточен върху това да се прибера с жена.

Всичко продължи докато не срещнах жена си и не открих, че съм искрено привлечен от нея. За първи път от седем години бях напълно моногамен.

Правехме секс до десет пъти седмично. Но когато наближихме една година заедно, скуката се прокрадна", признава той.

Първия път, когато й изневерил, бил само година след началото на връзката им. Според сметките му, до сватбата бил спал с над 300 жени.

Какво се случило, след като половинката му разбрала за предателствата, вижте в jenata.blitz.bg.