На 30 март 2019 година столичният кмет Йорданка Фандъкова успя да предизвика истински фурор. Това тя направи чрез облеклото, което бе избрала, за да се яви на старта на мотосезон 2019, а от jenata.blitz.bg ви показаха уникални снимки на градоначалника на София. Ден по-късно – на 31 март, от ГЕРБ пък представиха кандидатите си за европарламента.

Фандъкова отново направи фурор! Всички полудяха по визия й! (СНИМКИ) 

На събитието, което се проведе в НДК в столицата, присъстваха най-важните и значими личности от партията на премиера Бойко Борисов. Огромен интерес предизвикаха най-влиятелните жени в ГЕРБ. Те направиха истински фурор с облеклата си.

Министър Захариева облече неочаквано красиво кимоно! (СНИМКИ)

Сред дамите, които оставиха господата безмълвни, бяха столичният кмет Йорданка Фандъкова, бившата министърка Лиляна Павлова, вицепремиерът Екатерина Захариева (тук от jenata.blitz.bg припомнят, че преди време тя облече уникално кимоно, докато бе на визита в Япония), министър Николина Ангелкова, Мария Габриел, Ева Майдел, както и заместничката на Цветан Цветанов в парламента Даниела Дариткова.

Но кои дами от партията на Борисов се показаха с ослепителни тоалети и визии, както и много снимки, които го доказват, ще видите само на jenata.blitz.bg