Може би едно от най-любимите ястия на всички българи е т. нар. „виенски шницели“. Те са известни със специфичното си приготвяне, при което се запазва цялата сочност на месото, а след изпичане то остава меко и много вкусно. 

По същия начин може да се приготви и кайма, която трябва да се омеси предварително с няколко съставки, които ще й придадат още повече сочност.

Всяко домакинство има своя собствена рецепта за приготвянето на виенските шницели, като към сместа от кайма се добавят различни съставки, които увеличават обема на шницела, но и вкуса на месото. 

Но сега от jenata.blitz.bg ще представят една рецепта, с която бързо и лесно да приготвите тази вкусотия, а едно е гарантирано – всички ще си оближат пръстите щом я вкусят.

С тази рецепта виенският шницел ще стане сочен и вкусен и със сигурност ще го правите редовно. 

Но какви продукти са необходими и как да приготвите тези чудно вкусни виенски шницели ще научите на jenata.blitz.bg