Още приживе британската кралица Елизабет II не се свенеше да показва симпатиите, които има към Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям, който е внук на кралицата, а след смъртта й стана първи претендент за кралския трон на Великобритания, винаги е блестяла с безупречни стил и визия.

Кейт не само знае как да се държи, но и как да се облича, че и какви бижута са използва. При това уцелва правилната им комбинация в зависимост от повода.

Така например скоро тя заслепи модните критици от цял свят с безупречната си „зелена феерия“, съчетавайки рокля под наем с едно от любимите бижута на покойната й свекърва принцеса Даяна.

Сега обаче източник от Бъкингамския дворец издаде невероятна пикантерия, свързана с кралицата, Кейт и сватбата й с принц Уилям.

Оказа се, че има много важна символика в тиарата, с която херцогинята на Уелс е била.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)

Все пак всички знаем колко богата е кралската съкровищница. Редом с това всевъзможните бижута, короните и тиарите са неизменна част от визията на представители на британското кралско семейство.

Но повече за уникалното бижу и защо точно с него е била Кейт ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и още много снимки