В края на лятото и отпускарския сезон сме готови да се върнем на работа с нови сили. Именно в този период много хора се стремят да започнат мащабни и дългосрочни проекти, както и да направят значителни промени в живота си.

А хороскопът за септември на прочутия руски астролог Павел Глоба ще ви помогне да уловите сигналите на Съдбата и да избегнете взимането на грешни и прибързани решения.

През септември всеки може да очаква значителни промени в живота си, казва специалистът. Бъдете готови за нови възможности и предизвикателства. Бъдете уверени в действията си и отворени за нови приключения и отношения.

Според хороскопа на Глоба септември обещава да бъде доста интересен във финансов план за всички знаци на Зодиака. През този месец някои зодии могат да се сблъскат с нови възможности за подобряване на финансовото си състояние, а други ще трябва да бъдат по-внимателни с парите.

Легендарен астролог посочи кои са 3-те кралици на зодиака

Ще почувствате прилив на енергия и увереност по финансови въпроси. Ще се открият възможности да проявите предприемчивост и да реализирате нови финансови проекти.

Бъдете настоятелни и действайте смело, но не забравяйте да взимате разумни финансови решения. 

По отношение на кариерата, септември обещава да бъде много интересен и обещаващ. За мнозина този месец ще донесе нови възможности и предизвикателства, които ще им помогнат да се развият професионално.

Очаква ви израстване, възможност да покажете своите лидерски качества и да постигнете значителни успехи. Важно е да можете правилно да управлявате енергията си и да отделяте достатъчно време за почивка, за да не прегорите в работата.  

Що се отнася до здравето, прогнозата на Глоба вещае интересен и наситен месец. Всяка зодия може да обърне внимание на различни аспекти от своето физическо и емоционално благополучие. Ще почувствате прилив на енергия и желание да се заемете с физическата си форма.

Обърнете внимание на хранителните си навици и се опитайте да включите повече пресни плодове и зеленчуци в диетата си.

За кои три зодии месецът ще бъде изключително тежък и за какво да се готвят всички останали според прогнозата на специалиста, вижте в jenata.blitz.bg.