Прогнозите на известните астролози се радват на огромна популярност и в това няма нищо учудващо, защото процентът  на сбъдване на предсказанията им винаги е висок. 

Затова и днес ви предлагаме да разберете за какви събития предупреждава хороскопът за юни на прочутия астролог Павел Глоба.

Астрологът съветва да планирате графика си предварително и да разпределите важните си дела за благоприятните дни, които през месец юни ще са: 2, 9, 13, 20, 21, 27 и 30. По това време космическата енергия ще помага при всякакви начинания.

3 зодии ще открият любовта това лято

Особено внимателни трябва да сте в неблагоприятните дни: 11, 14, 18, 22, 28 и 29 юни. Тогава не е желателно да се извършват планирани операции или големи финансови сделки.

Във финансов план не всички ще успеят да натрупат капитал, казва астрологът. Той препоръчва на огнените знаци да ограничат разходите си. Безразсъдните покупки могат значително да ударят по джоба им.

Не е добра идея и взимането на кредити и пари на заем от непознати, защото изплащането на такъв дълг ще бъде много трудно.

Представителите на кои зодии ще се радват на тлъсти пачки през юни и какво са подготвили звездите за всеки знак от Зодиака, вижте в jenata.blitz.bg.