Известният руски астролог Павел Глоба представи прогнозата си за февруари за всички знаци на Зодиака.

Според експерта вторият месец на годината ще бъде по-малко успешен от първия, но в резултат на правилните действия и усилия всички зодиакални знаци, без изключение, ще могат да постигнат успех. 

Въпреки че в материален план февруари се очертава по-успешен, Глоба казва, че не трябва да разчитате на кардинални промени по отношение на финансите. 

Месецът не е подходящ за смяна на работното място или местожителството, категоричен е астрологът. В противен случай не е изключено да останете и без работа. 

Тези 3 зодии обичат само себе си, могат да ви съсипят

Планирайте всичките си важни и отговорни дела и проекти за благоприятните дни на месеца - 7, 9, 10, 12 и 14 февруари. Според изчисленията на астролога, именно в тогава Звездите ще бъдат най-благосклонни към представители на всички знаци на Зодиака.

Избягвайте взимането на важни решения в неблагоприятните дни - 6, 8, 16, 24, 25 февруари. Тогава Луната ще играе главната роля, затова в такива моменти си струва да откажете от посещенията при лекар и да извършвате големи финансови операции. 

Най-благосклонни звездите ще са към 3 зодиакални знака. На всички останали ще им се наложи да се постараят доста, за да постигнат желаните резултати. 

Кои зодии ще се галениците на Съдбата през февруари според Павел Глоба, вижте в jenata.blitz.bg.