Бавно печено агнешко бутче – крехко и сочно месо в собствен сос, овкусено от подправките, без допълнителна вода, мазнина или каквото и да е, а на всичко отгоре – не се налага да миете тавата. Цялото ви семейство просто ще се влюби в такова крехко месце, сложено на великденската трапеза

Идеалните кюфтета: вкусни и сочни, направо се топят в устата!

Традиционните подправки и бавното готвене на ниска температура могат да направят агнешкото приказно вкусно.

В тази рецепта няма да видите новаторство, екзотични техники или съставки, а един малко по-различен начин на печене на месото, който ще ви спести време и усилия, а крайният резултат е фантастичен!

Вижте как да приготвите сочно и вкусно агнешко за Великден, с което ще спечелите сърцата на близките си, на jenata.blitz.bg