Печено агнешко бутче на бавен огън, топи се в устата
Ще съберете овациите, поднесете ли това ястие на трапезата си на Великден
Бавно печено агнешко бутче – крехко и сочно месо в собствен сос, овкусено от подправките, без допълнителна вода, мазнина или каквото и да е, а на всичко отгоре – не се налага да миете тавата. Цялото ви семейство просто ще се влюби в такова крехко месце, сложено на великденската трапеза.
Идеалните кюфтета: вкусни и сочни, направо се топят в устата!
Традиционните подправки и бавното готвене на ниска температура могат да направят агнешкото приказно вкусно.
В тази рецепта няма да видите новаторство, екзотични техники или съставки, а един малко по-различен начин на печене на месото, който ще ви спести време и усилия, а крайният резултат е фантастичен!
Вижте как да приготвите сочно и вкусно агнешко за Великден, с което ще спечелите сърцата на близките си, на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
2 Коментара: