Персоналът от хотелите разкрива: 5 тайни при прането, които използва
Откриваме тайните на прането на дрехи, с които работниците в пералното от хотелите си служат, за да получат безупречно пране.
Най-добре е да напълните пералнята до 80%. Ако сложите по-голямо количество дрехи, няма да се изперат добре.
За да се дезинфекцират и да се премахне мръсотията, температурата на водата трябва да бъде от 40 до 60 градуса.
Измиването със студена вода не може да унищожи бактериите от чаршафите и хавлиите, а топлата вода ги уврежда.Вместо омекотител, служителите в хотелите използват оцет. По време на изплакването добавете 100 милилитра оцет, за да запазите дрехите меки и да избегнете следи от препарати.
Експертите съветват, че ако е възможно, дрехите трябва да бъдат изсушени на открито, под слънцето.
За да удължите живота на вашата пералня, пускайте я няколко пъти в годината на 90 градуса, празна с добавянето на оцет и лимон и ще бъде като нова.
Последвайте ни
0 Коментара: