След като принц Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл напуснаха двореца и се преместиха да живеят в Съединените щати, кралското семейство не спира да се тресе от скандали.

Въпреки че херцозите на Съсекс не спираха да заявяват, че искат да се предпазят от прекомерното обществено внимание, побързаха да направят документална поредица за живота си, а Хари да напише мемоари.

Очаквано, и двата им проекта изобилстваха от скандални разкрития и обвинения към знатната фамилия. Точно това поведение на херцозите окончателно развали отношенията им с роднините.

Тези дни Бъкингамският дворец окончателно премахна обръщението "негово кралско височество" от всички страници на официалния сайт на кралското семейство, където се споменава принц Хари.

Позицията на Хари в информацията за членовете на кралското семейство също е сменена. Той е "изпаднал" доста по-надолу след херцога на Глостър и принцеса Александра, като след него са единствено съпругата му Меган, херцогът на Кент и принц Андрю.

Освен това той и съпругата му вече не се споменават с титлите "херцог" и "херцогиня" в биографиите им на сайта. 

На фона на последния удар, който получи по-малкият син на краля на Великобритания, The ​​Mirror разпространи доста любопитна информация. Позовавайки се на свой източник, изданието съобщи, че Кейт Мидълтън провежда интересни среднощни разговори зад гърба на мъжа си. 

С кого разговаря принцесата на Уелс по нощите и задава ли се поредният кралски скандал, вижте в jenata.blitz.bg.