На 19 май принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха втората си годишнина от сватбата. Ден по-рано обаче цяла Великобритания научи нещо шокиращо за принц Хари.

Екстрасенсът на Даяна предупреди за огромна опасност, надвиснала над принц Хари

Херцозите на Съсекс се врекоха във вечна вярност през 2018-а година. Сватбата им беше зрелищна гледка, за която се говори месеци наред. Пресата почти под микроскоп разгледа роклите на шаферите, менютата, списъка с гости и техните тоалети. Съпрузите пък бяха в центъра на вниманието и прожекторите месеци наред.

Още от тогава медиите следят отблизо дори и най-малките детайли и подробности около живота на младата двойка. Често пъти наяве биват изкарвани скандални неща, а Хари и Меган не се свенят да влизат в съдебни спорове с много от изданията на Острова.

Преди известно време двамата решиха да се отдалечат от кралското семейство и според споразумението, което сключиха с кралицата, техните задължения към короната приключиха в края на месец март.

Това обаче не означава, че британската преса е спряла да се интересува от принц Хари и съпругата му. Едно от списанията забеляза нещо шокиращо във визията на херцога на Съсекс.


Вижте шокиращия удар, който нанесе принц Хари на краслкото семейство, стъпквайки поредна традиция, на jenata.blitz.bg