Жрица на любовта от популярен британски сайт за интимни запознанства, около който наскоро се разшумя, че набира студенти за секс услуги, разкри кои сигнали трябва да подскажат на жените, че партньорите им изневеряват. Опитната Жан Мари заяви: „Искам всички жени да знаят, че всички ние сме лъгани”, в интервю пред „Елит Дейли”.
„Отворете сърцата си и разберете, че всичко се случва с причина. Моногамията е трудна за повечето хора”, изтъква тя.
 

Ето и нейните пет признака, които показват, че мъжът се забавлява извън официалната си връзка:
 
1. Тегли големи суми пари в брой – той не само изневерява, но щедро харчи пари за любовницата си. Вероятно тя е с него заради парите и е доста по-млада или пък той обича да се подсигурява с лъскави срещи. В тези случаи мъжете предпочитат да плащат тайните си вечери и нощувките в хотелите в брой.
 
2. Работното му време и програма често се променят – много често обвиняват за изневерите прекаляването с работа. Трябва да знаете, че нещата не вървят на добре, ако той започне все по-често да предприема бизнес пътувания или да ви казва, че ще остане в дома на колега.
 
3. Не иска да прави секс с вас
– ако изгуби интерес към секса и ако „умът му е някъде другаде”. Съветът на професионалистката: „Направете му масаж, сгответе му любимото ястие и вижте дали това променя нещо. Ако прави секс с вас, все още има надежда. Ако не, вероятно повече не го привличате”.
 
4. Полага повече усилия за външния си вид от обичайното – внезапно половинката ви започва да обръща повече внимание на вида си: прическа, гардероб, брада и мустаци. Това е притеснително. „Мъжете са просто устроени. Веднъж усетили, че ви имат, те спират да се опитват да ви впечатлят и започват да впечатляват някого другиго”, смята Жан Мари.
 
5. Потаен е с телефона си – ако изведнъж мъжът ви си сложи парола на телефона и започне да го проверява, това може да е повод да се тревожите. Ако Жан Мари подозира, че партньорът й изневерява, тя започва да проверява историята на компютъра. Понякога тя дори иска снимки от приятелките си, за да си направи фалшив профил във Фейсбук и да види дали мъжът ще клъвне. „Уверете се, че профилната снимка на жената е наистина гореща”, съветва жрицата като напомня, че притежателката на снимката трябва да е дала съгласието си за ползване.

Превод и редакция: БЛИЦ