Пържолите на тиган никога не загарят, а вкусът им е божествен, ако се приготвят така
Когато се пържи, влакната на месото се насищат с олио и се губи истинският вкус
Напоследък все по-често се говори, че пържената храна е много вредна за здравето. Точно затова се старая да използвам възможно най-малко олио в процеса на готвене и "пържа" месото без мазнина.
Крайният резултат винаги е много вкусен и най-важното - никога не загарят!
Наслада за сетивата! Вкусна картофена запеканка с месо и ябълки (СНИМКИ)
Забелязах, че когато пържа месото в олио, влакната му се насищат с олио, в резултат на което пържолата губи истинския си вкус. За да не разваля вкуса на ястието, взимам месото и го хвърлям директно на горещия тиган.
Всички приятелки полудяха по тази рецепта за пилешко месо с фъстъчено масло!
Преди това обаче прилагам една малка хитринка, която научих от мъжа ми. С нея пържолките стават повече от неустоими.
Как да си направите и вие такива вкусно и крехко месце без капчица мазнина, четете в jenata.blitz.bg.