Пържолите на тиган никога не загарят, а вкусът им е божествен, ако се приготвят така

Когато се пържи, влакната на месото се насищат с олио и се губи истинският вкус

Напоследък все по-често се говори, че пържената храна е много вредна за здравето. Точно затова се старая да използвам възможно най-малко олио в процеса на готвене и "пържа" месото без мазнина.

Крайният резултат винаги е много вкусен и най-важното - никога не загарят!

Наслада за сетивата! Вкусна картофена запеканка с месо и ябълки (СНИМКИ)

Забелязах, че когато пържа месото в олио, влакната му се насищат с олио, в резултат на което пържолата губи истинския си вкус. За да не разваля вкуса на ястието, взимам месото и го хвърлям директно на горещия тиган.

Всички приятелки полудяха по тази рецепта за пилешко месо с фъстъчено масло!

Преди това обаче прилагам една малка хитринка, която научих от мъжа ми. С нея пържолките стават повече от неустоими. 

Как да си направите и вие такива вкусно и крехко месце без капчица мазнина, четете в jenata.blitz.bg.