Принц Уилям и Кейт Мидълтън пътуват много по света с благотворителни мисии. През 2019 г. те бяха в Пакистан - страната, която принцеса Даяна посети два пъти, но не само за официални срещи. Какво знаем за доктора от пакистански произход, заради когото тя почти напусна завинаги родната си Англия?

Зловещо! Ковчегът на Даяна е празен, а гробът й… Ексклузивни СНИМКИ

Що се отнася до личния живот на принцеса Даяна, на първо място си спомняме великолепната сватба на 19-годишно момиче, потънало в коприна и дантела.

След това ни идва на ум пепелта, останала на мястото на приказния й брак с принц Чарлз. И едва накрая - черният мерцедес, с който Даяна и последният й любовник - египетският и британски бизнесмен, продуцент и консултант на филми Доди ал-Файед, се втурнаха към парижкия тунел Алма и намериха смъртта си там  във фаталната нощ на 31 август 1997 г.

Операция "Паджет" с 8 скандални версии за смъртта на Даяна

Има афера с инструктор по езда
Дългогодишните фенове на наричаната "принцеса на народа" все още помнят петгодишния роман на Даяна с инструктора по конна езда Джеймс Хюит. Рижата коса на величествения офицер от кавалерията бе предлог за слухове и спекулации, че именно той е биологичния баща на принц Хари, въпреки факта, че Даяна и Джеймс отричаха това.

Нови и скандални разкрития за катастрофата, убила принцеса Даяна СНИМКИ

Много се говори за краткотрайния романс на принцеса Даяна с Доди ал Файед, който загина с нея, но най-истинската й романтична любов е била с дискретния лекар Хаснат Хан, твърди кралски биограф. В продължение на две години сърцето на Даяна принадлежи на този човек, който работи като сърдечен хирург в болницата Royal Brompton в Лондон.

Но защо Даяна е щяла да стане мюсюлманка и повече за голямата й и несподелена любов ще научите на jenata.blitz.bg