Победителят в телевизионното предаване MasterChef, автор на книги за готвене и кулинарен експерт Евгений Клопотенко е наясно как да придаде изискан вкус и на най-обикновените продукти.

Ето защо няма съмнение, че пилешките гърди, приготвени по негова рецепта, ще надминат и най-смелите ви очаквания.

Тайните съставки за най-хрупкавото панирано пиле на света ВИДЕО

"Винаги, когато в магазина има избор, задължително купувам пилешки гърди на кост, с кожа. Който каквото иска да казва, но ястията с тях са много по-вкусни от тези, приготвени с обичайното пилешко филе. Просто някаква магия", признава експертът. 

От какви други продукти се нуждаете и по какъв специален начин да приготвите месото, за да го превърнете в неустоимо ястие, четете в jenata.blitz.bg.