Потребител на Reddit разказа историята как брат й избяга от собствената си сватба, когато видя неочакван гост. Както обясни момичето, това е майка им.

Според автора на поста тя и братята й винаги са имали лоши отношения с майка си. Героинята на историята обясни, че родителите им са се развели преди много години поради нездравословната й ревност. По-късно баща им се жени за друга жена, а майка им се омъжва за друг мъж.

В същото време разказвачът отбеляза, че отношенията между децата и майка им са трудни. Например, когато втората съпруга на баща й загива при инцидент, тя решила да празнува. Когато децата научиха за смъртта на мащехата си и започнаха да плачат, тя заяви, че само безполезните хора плачат за смъртта на хора като втората жена на баща им. В резултат на това бащата на момичето получи пълно попечителство над децата, но понякога те отивали да посетят и майка си.


Но повече за тази необичайна история и защо мъж видя неочакван гост на сватбата си и избяга ще научите на jenata.blitz.bg