В съвременния свят е много трудно да се определи възрастта на жената. Колко пъти сме срещали млади 16-годишни момичета, които приличаха на дами на по 30-40 години, докато тези, които са на около 35-40 години им казват, че са на не повече от 25 години. 

Колко ще е 3+2? Отговорът на това дете ще ви смае! СНИМКИ

Това се дължи на използването на козметика, пластичната хирургия или просто определен стил на облекло, който подхожда на една млада дама, а не на другата. 

Но ако смятате, че въпреки всичко лесно можете да определите възрастта на жената, то от jenata.blitz.bg ви канят да направите един вълнуващ тест.

Преди да предизвикате наблюдателността ви от jenata.blitz.bg държат да припомнят, че преди време ви показаха снимка, на която има телефон, но оказа се, че почти никой не може да го види.

А сега по темата!

Намерете най-младата жена
Всичко, което трябва да направите, е да погледнете снимката на дамите и да се опитате да определите коя е на най-малко години и коя е най-възрастна. Просто погледнете много внимателно, свържете остроумието и интуицията си, за да не сгрешите...

Е, погледнахте ли внимателно? 


Отзад на тези жени лесно може да им се каже, че са на не повече от 20-30 години. Но коя от тях е най-младата? Коя пък е най-възрастната?

Прическата и стилът им на обличане едва ли ще ви помогнат много. Не друго, ами само 10% от хората успяват да дадат верния отговор.

Но преди от jenata.blitz.bg да ви разкрият истината държим да ви припомним, че преди време ви показаха куп снимки, на които малцина усяват да видят голите момичета от първия път. Освен това от jenata.blitz.bg ви предизвикаха със задача, която има два верни отговора, но само 1 от 1000 души могат да решат.

Но да се върнем на четирите жени с неустановена възраст. Погледнете ги отново и решете коя е най-младата и коя е най-възрастната.

Ако искате да научите отговора посетете jenata.blitz.bg