Изненадващо, но с годините Джей Ло започна да изглежда все по-добре. Певицата и актриса е истинско изключение от правилото, защото на 54 е много по-привлекателна, отколкото на 20. 

Знойната красавица достига истинска хармония в личния си живот едва навлизайки в своите 60 години: сега тя е суперуспешен артист, предприемач и майка на две деца. А отскоро и съпругата на актьора Бен Афлек. Лопес и буквално доказва на всички: след 50 животът едва започва.

Секси, стилна и провокативна: За този тоалет на Джей Ло ще се говори дълго време СНИМКА 18+

Напоследък Дженифър непрекъснато радва феновете с ролите си във филми. Освен това тя не забравя за музикалната си кариера. 

Освен това тя има собствен бизнес и редовно се появява в реклами на различни марки. 

Трудно е дори да си представим в какъв график живее тази знаменитост и как тя има достатъчно енергия за всичко. В същото време Дженифър редовно спортува и успява да прекара време със семейството си.

В допълнение към това през 2022 година се случи уникално събитие. Дженифър започна да се среща с актьора Бен Афлек през далечната 2022 г. Тогава двойката им беше обожавана от буквално всички: фенове на звездите и репортерите. 

След като двойката обяви годежа си, обществеността очакваше с нетърпение сватбата им. Но буквално ден преди тържеството Бен и Дженифър отмениха всичко и решиха да се разделят. В този момент този ход разби сърцата на много от феновете на двойката.

Още по-изненадващо беше да научим, че през 2021 г. те възобновиха връзката си. Година по-късно Бен и Дженифър се ожениха, 20 години след провалената им церемония. Гледайки снимките от сватбата на тази двойка, истинският скептик може да се разчувства: дори през камерата е ясно, че това е любов. 

Но наскоро Джей Ло бе засечена в кошмарна ситуация. А заради изтеклите снимки мнозина я нарекоха зле изглеждаща бабка. 

Но повече по темата, както и въпросните скандални снимки, ще видите на jenata.blitz.bg