Дълго време готвих кюфтета, както обикновено. Правя месото на кайма или купувам готова, накиснат хляб, който добавям към нея. След това слагам лук и чесън и ги пържа в тигана. Но след време по доста странно стечение на обстоятелствата ядох най-вкусните кюфтета в живота ми на една циганска сватба“, така читателка на jenata.blitz.bg започва писмото си до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Баба ме научи как да правя уникални кюфтенца! Тайната им се крие в...

Жената сподели, че е питала един от старите цигани как са направили тези уникално вкусни кюфтета. За щастие мъжът й казал къде е разковничето.

„Циганинът ми каза, че ако добавя само една допълнителна съставка към мляното месо, кюфтето ще стане толкова вкусно, че след това ще ми бъде невъзможно да спра да ги ям. И беше прав!“, категорична е читателката на jenata.blitz.bg.

Но каква е тайната циганска рецепта за най-вкусните кюфтета ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки и видео, които ще ви поногнат в приотвянето на тази вкусотия