Баба ме научи как да правя уникални кюфтенца! Тайната им се крие в...
Сочно блюдо с приятен вкус, което ще се хареса на всички без изключениe
Дълго време правех кюфтета по традиционната рецепта: смляно месо, накиснат хляб, лук, чесънче и яйчице. А после ги хвърлях в тигана или във фурната. Винаги ставаха много сочни и вкусни, но сякаш нещо им липсваше.
Когато опитах тези кюфтенца разбрах, че съм пропиляла живота си!
Не бяха като тези, с които едно време баба ме гощаваше на село, когато й гостувах през лятото.
Един ден я поканих на вечеря, дадох x от моите кюфтенца, а после я попитах какво не им достига, за да са като нейните.
Пиршество за душата: Това е тайната на перфектните кюфтенца от тиквички
Оказа се, че им липсва една тайна съставка. Прибавяйки я към каймата, ще получите едно фантастично и изключително вкусно ястие, от което няма да можете да се откъснете, докато не свърши.
В какво се крие тайната на бабините сочни кюфтенца, които ще се харесат на всички без изключение, четете в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
10 Коментара: