Всички сме чували за многото полезни свойства на лимона. Използва се при готвене, добавя се по време на консервиране и също към чай.

Лимонът съдържа голям брой полезни вещества, които имат благоприятен ефект върху човешкото тяло. Затова от jenata.blitz.bg преди време ви показаха как половин лимон прави чудеса с косата ви, както и защо е добре да сложите другата половина до кревата си.

Но има начин, който ще помогне да увеличите полезните му свойства.

"Видях, че свеърва ми често пъти нарязва лимона и го поръсва със сол. Попитах я защо и щом ми каза не само, че онемях, ами започнвах и аз да го правя", с тези думи читатела на jenata.blitz.bg започва писмото си, което изпрати на фейсбук страницата им, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Но преди да ви разкриха тайната на нарязания лимон, поръсен със сол, то от jenata.blitz.bg държат да припомнят, че солта пък има осем полезни свойства, за които едва ли сте подозирали.

Освен това преди време друга читателка на jenata.blitz.bg сподели с нас на фейсбук страницата им, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, защо свекърва й сипва сол в тоалетната чиния и мивката.

Но ако искате да научите защо трябва да нарежете един лимон и да сипете сол в него, както и да видите много интересни снимки и видео, то посетете jenata.blitz.bg