Астроложката Тамара Глоба е известна със своите точни хороскопи. А съветите й за предстоящия месец ще ви бъдат отлично ръководство за действие, за да постигнете целта си и да се радвате на успехи.

По думите на специалистката, септември ще продължи тенденциите за затъмнение от август и в сила ще влязат случаите и проблемите, започнали през последния отпускарски месец.

Септември ще бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на важни проблеми. Глоба препоръчва, ако е възможно, да се откажете от пътувания на дълги разстояния и полети около 6, 7, 13, 14 септември и в последната седмица на месеца. Това е време на големи аварии и нещастни случаи.

2 зодии остават без пари, чака ги тежък удар

Всички проблеми, свързани с кариерата и финансите, възникнали през август, ще бъдат успешно разрешени през септември, казва Глоба. Финансовото състояние постепенно ще се подобрява.

В здравословен план астроложката съветва да опитате да се възстановите силите си. Обърнете повече внимание на това как се чувствате. Не си заслужава да излизате извън кожата си за дреболии. 

Опитайте се да водите здравословен начин на живот, стойте далеч от конфликтите и не забравяйте да си почивате активно. 

Под кои зодиакални знаци, според прогнозата на специалистката, са родени най-големите късметлии на септември и какви изненади са подготвили Звездите на всички останали зодии, вижте в jenata.blitz.bg.