Макар сезонът на цацата и бирата да е официално приключен, пържената риба си остава класика през цялата година, вкусотия за трапезата, доставяща ценни мазнини и минерали за здравето ви. 

Пържената риба е вкусна и ароматна, но приготвянето ѝ често се превръща в неприятно преживяване за домакините.

Като започнем от чистенето на суровата риба, преминем през това как да не залепне тиганът при пържене на риба и приключим с чистене на посудата и премахване на неприятната миризма, наслоила се от приготвянето на рибата, не е учудващо, че много домакин предпочитат да се откажат от полезната храна в чинията си, но да си спестят това приключение.

Пържене на риба и незалепнал тиган? 
Има как Опитните майстори в приготвянето на пържена риба споделиха с нас своите хитри трикове, които им помагат да не се окажат със съсипан тиган след пържене на риба, а тя да се залепнала по него, разпаднала се и без хрупкава коричка. 

Често се случва, когато нямате опит или не знаете малките тайни на големите майстори. 

Но какво да добавите в тигана, за да не залепне рибата, ще научите на jenata.blitz.bg