Неотдавна от jenata.blitz.bg разбулиха всички тайни, свързани с аналния секс, които като нищо паднаха. Обясниха ви какво чувстват мъжете и жените, докато го правят. Преди това публикуваха интимни мъжки признания, в който силният пол си признаха как усещат интимните части на различните жени. Малко след това представителите на силния пол отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса.

Сега обаче от jenata.blitz.bg решиха да поговорят за оралния секс.

Преди обаче да продължим темата за орлания секс нека си припомним важно уточнение, свързано с нимфоманията и дали това е леко поведение или сериозно психично отклонение.

И така - важно е да уточним, че оралният секс е ласки на гениталиите на партньора, които се извършват чрез устата или езика.

Днес много мъже и жени използват този вид физическа интимност, защото вече не се счита за „срамно“ и „мръсно“. За някои хора, оралният секс е шанс да се даде на обичаното лице свръхестествени усещания за блаженство, за други това е обичайно „подгряване” на партньора точно преди сексуален контакт. Но преди всичко, което мислите да правите в леглото, то това действие трябва да бъде придружено от чувство за любов и уважение един към друг.

Всъщност оралният секс е пълен начин да приведете сексуалния си партньор в ярък и незабравим оргазъм. Но за да бъде този метод на сексуален контакт пълен и да донесе само положителни резултати под формата на удоволствие, радост и положителни емоции, трябва да следвате няколко определени правила. Познавайки ги, всеки може да получи удоволствие от ласките.

Но какви точно са тези правила, както и снимки, ще видите на jenata.blitz.bg