Мързеливата лазаня с паста със сигурност ще се хареса на всички любители на това класическо ястие, които просто нямат достатъчно време да го приготвят както трябва.

Факт е, че вкусът на тази опростена версия е много подобен на традиционния. И това е точно този случай, когато не можете да уловите разликата със затворени очи! Което изобщо не е изненадващо, защото в състава на ястието си има паста, само че не на кори. 

Зеленчукова лазаня с тиквички - пръстите да си оближеш!

Между другото, за приготвянето му е най-добре да използвате фарфале, въпреки че пене или фузили също ще свършат страхотна работа. Всички останали съставки за тази мързелива лазаня са си в строго съответствие с традициите.

Как да си приготвите тази бърза и лесна вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.