Сега Анджелина Джоли най-често се споменава във връзка с нейните благотворителни проекти. Но преди Анджи беше смятана за почти първия холивудски сърцеразбивач! 

Списанията се състезаваха, за да съставят списъци на мъжете в живота на красавицата. В тези списъци бяха изброени главно и само възлюбените на Джоли. Менторите и роднините на Анджелина почти не се споменаваха. 

В дългата поредица от имена на гаджета на актрисата неизменно се открояваше само едно име. Самата Джоли многократно е подчертавала: нейният брат, актьорът Джеймс Хейвън, винаги е бил по-важен за нея от всеки джентълмен!

Години наред Анджелина и Джеймс се появяваха ръка за ръка на светски събития. Братът и сестрата охотно позираха пред камерата, а веднъж дори взривиха публиката с прекалено откровена, според мнозина, целувка. Много хора казваха, че връзката между Джоли и Хейвън далеч не е нормална.

Самата Джоли обаче неизменно се възмущаваше от мръсните приказки. Е, лоялните фенове на актрисата бяха сигурни: Анджелина казва истината. 

Явно братът на красавицата наистина дълго време е бил просто неин най-добър приятел и никой друг. 

Но повече за отношенията на Джоли с брат й, които са леко казано странни, ще научите на jenata.blitz.bg