Нова година идва и именно през зимата много хора обичат да облажат със свинско месце. Но как да го приготвим сочно и крехко, така че буквално да се топи в устата. 

Няма такава вкусотия: Задушено зеле с пилешки гърдички

В следващите редове ще ви покажем една рецепта, с която няма да има човек на масата, който да не спечелите. У дома едва ме дочакват да им поднеса пържолките. Тайната на всичко е маринатата, в която ги правя. Благодарение на нея месцето става безкрайно вкусно и сочно, топи се в устата и буквално няма наяждане с него. 

Рецептата е много лесна и се приготвя изключително бързо. Такова ястие е подходящо както за ежедневната трапеза, така и докато чакате приятели, а сега би се вписал идеално на трапезата ви по случай новата година. Гарантираме ви, че пържолите ще изчезнат от масата за нула време. 

Вижте как да приготвите вкусни и сочни свински пържолки, по които ще полудеят всички у дома, на jenata.blitz.bg