Много хора почти всеки ден похапват яйца на закуска. Дали ще са сварени, или на омлет, всеки път закуската им изглежда по един и същи начин. Скучно, нали? 
Да превърнем баналните бъркани яйца или омлет в нещо по-интересно е не само възможно, но и необходимо! Между другото, в света съществуват около 2 000 разновидности на омлета: със зеленчуци и гъби, с месо и риба, със сирене, дори и с плодове! Подобни добавки правят яйцата не само по-питателни, но и много по-полезни.

Днес ще ви предложим три рецепти, с които можете да изненадате и поглезите близките си. Бъдете сигурни, че не са ви нужни кой знае колко големи кулинарни умения, за да се справите с предизвикателството. Все пак говорим за яйца! 

С необходимите продукти и начина на приготвяне можете да се запознаете в jenata.blitz.bg.