Много хора си мислят, че приготвянето на домашно сирене е сложна задача и предпочитат да си набавят продукта от магазина. И допускат огромна грешка, защото процесът изобщо не е труден. 

Опитате ли веднъж домашно приготвено сирене, повече никога няма да вкусите друго. Особено ако си го приготвите по рецептата, която днес ще ви предложим.

Мекиците на баба Славка, които не попиват и грам олио, а остават меки като памук

Тя е на прочутата босненска блогърка Белма Халилович. Наскоро красавицата сподели в профила си в Инстаграм въпросната рецепта, чийто вкус, по думите й, определено ще ви зарадва. 

"Нямах търпение да дойде сутринта, за да опитам сиренето, дори направих няколко клипа, за да го направя със стил. Не знаех дали ще се получи, но сиренето ме зарадва“, казва тя.

Как да си приготвите вкусното й домашно сиренце, от което ще похапвате сладко още на следващата сутрин, вижте в jenata.blitz.bg.