Многопластово подстригване - първата заповед с кръгла каго луна лице. Не е необходимо да се носи плътен прав бретон, защото прави груби черти на лицето. По-добре е да изберете асиметрията, която придава лекота. Чиста назад коса е забранена, ушите трябва да бъдат обхванати!

Прическите за пълно кръгло лице  винаги са интересни. Правилно избраната прическа подчертава очите, лицето придобива приятен израз. Подмладява и придава чар! 

Обърнете внимание на това, колко добре късите коси изглеждат със сив цвят на косата. Този вариант е подходящ за жени с масивни черти на лицето! Много хора вече се боядисват със сива боя за очарователен вид.
 

прическа за кръгла жените се сблъскват

Прически за кръгло лице и средни коса

 1. Кратко назъбено подстригване
  Такива въздушни бретони преобразуват лицето с кръгли бузи и му дават стегнатост и в същото време уязвимост. Всички характеристики прецизират контура на лицето.
 2.  
 1. прическа за кръгла жените се сблъскват
 2. Многопластов лукс
  Разбира се, такава прическа е подходяща за жени с гъста коса. И все пак, трябва да се прави всяка сутрин, с помощта на специални инструменти. Но резултатът момичетата го заслужават! В какво превръща откритото лице с блестящи очи ...
  прическа за кръгла жените се сблъскват
 3. Небрежна грива
  Тази прическа толкова напомня на цвете! Най-добре е да се комбинира като прическа на етажи с акценти. Да, тази прическа подхожда на смели жени. Тези, които не се страхуват да привлкат вниманието! Полезно е да се удължи лицето и има прекрасен подмладяващ ефект.
  прическа за кръгло лице с бретон
 4. Вятърът на промяната
  За една жена, която е много уморена от безкрайните отговорности, която иска да изпробва нова. Основното нещо е да се намери добър майстор, който да придаде на прическата внимателна игривост, но да се вземат под внимание индивидуалните особености на личността.
  прическа за кръгло лице с бретон
 5. Зимна череша
  Асиметрията прави образа мистериозен и обхваща всички несъвършенства. Когато се вгледате в една жена, след като има асиметрична прическа, тя изглежда видимо освежена! В настоящото изпълнение изглежда страхотно със сива коса. Кичурите ще преобразят лицето като с магия, дори и ако прическата е малко по-дълга!
  прическа за средна коса
 6. Експлозивен етап
  Ако имате правилни черти, аз препоръчвам най-малко веднъж, за да се опитате да направи те такава прическа! Резултатите-привлекателен образ!
  прическа за средна снимка коса
 7. Драматично Пикси
  Само погледнете страничните кичури! Те образуват триъгълник, и изглеждат зашеметяващо. Кичурите изглеждат модерни, стилни, младежки! И не се страхувайте от анти-ейдж ефектът, който е великолепен.
  прическа за кръгло лице
 8. Къс Боб
  Колко женствена! Път отстрани, елегантен бретон, меки линии и кичури падат по раменете. Тази прическа би искала да се насладите със затаен дъх! Много жени избират този вариант, защото е много лесно да се грижите за него. Сън ...
  прическа за кръгло лице снимка
 9. Бедствие без отчаяние
  Мисля, че тези прически на момчетата и жените - това е чудо. Това означава, че тя не се страхува да се покаже, има светло въображение и мислене, има неподражаем стил. 
  прическа за кръгло лице снимка